Äldre nyhetsbrev

De senaste nyheterna som rör vår förening hittar du på startsidan. Äldre medlemsinformation finns samlad här.

Warning: Use of undefined constant document - assumed 'document' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/3/0/7/fogdevagen.se/httpd.www/wp-content/themes/twentyeleven/document-list.php on line 24

2 april 2013

Preliminära datum för städdag och årsstämma. Information om motioner till årsstämman samt valberedningens arbete. Information om smutsfilter i badrumsblandare.

30 januari 2013

Information om ny portkod samt om att valberedningen snart påbörjar sitt arbete.

6 november 2012

Information om felanmälansmall, journummer och bästa sättet att få kontakt med styrelsen.

1 september 2012

Information om höstens städdag, samt om att information kommer att skickas till Järntorget om vilka lägenheter som har problem med sina badrumstak.

10 juni 2012

Information om årsstämman, kontakt under sommaren, badrumstak och trädgårdsarbete.

24 april 2012

Information om kommande årsstämma, om städdagen som har varit och om föreningens grill.

30 mars 2012.pdf

Information om att ingen förvaring är tillåten i trapphuset, kontakt för byte av huvudsäkring, viktiga datum under våren samt underhållsplan.

18 januari 2012.pdf

Information om ny portkod, att det är lyhört på vinden samt information om huvudsäkringar.

18 december 2011.pdf

Information om översyn av avtal för städning och klottersanering, ändring av avtalsregler för p-platser samt arbete med att ta fram blankett för felanmälan.

16 oktober 2011.pdf

Information om styrelsearbetet, läckageindikering i badrum samt stöld av SIM-kort ur hissar.